Een steentje bijgedragen

Als je hard werkt om te herstellen van een verslaving, dan kun je wel wat hulp gebruiken! Ik ben blij en dankbaar dat we via het geven een laptop ons steentje hebben bijgedragen.

Vorige week kwamen twee laptops van DHM Infra binnen en meteen kon er één  gedoneerd worden aan een cliënt van De Hoop. Dit leverde weer een mooi voorbeeld van wat een tweedehands laptop voor iemand kan betekenen:

De laptop gaat naar een cliënte die keihard aan zichzelf heeft gewerkt om verslavingsvrij te leren leven. Het is een prachtige gift die ze niet vanuit eigen financiële middelen kan betalen. Heel erg bedankt 😊

Het blijft bijzonder om mensen op deze manier te helpen.

Om iedereen te bedanken voor hun donaties zal ik deze helden voortaan gaan noemen op de website. Particulieren bij voornaam, want jullie privacy is belangrijk. Bedrijven komen, als ze geen bezwaar hebben, met logo op de website.

Het was  ook de week van een zeer interessant telefoongesprek met de voorzitter van Stichting Leergeld Drechtsteden. Deze stichting ondersteund kinderen in gezinnen met een laag inkomen die buiten de boot dreigen te vallen, doordat ze geen schoolmateriaal, sport of culturele activiteiten kunnen betalen. Ik ben het helemaal eens met hun doel:

Dat álle kinderen moeten kunnen deelnemen aan activiteiten binnen en buiten de school.
Stichting Leergeld Drechtsteden

Volgende week vertel ik meer over het mooie werk van deze stichting en impact die gedoneerde laptops daar kunnen hebben.

Fijn weekend allemaal en stay safe!

 

Foto door rawpixel.com van PxHere