Vrijwilligers gezocht

Man wat gaat het hard!

Er wordt volop gedoneerd. Steeds meer bedrijven en particulieren haken aan. Gaaf dat jullie ons steunen!! Elke laptop maakt iemands leven mooier, rijker, makkelijker.

Tegelijkertijd kunnen we de aanvragen voor laptops niet meer aan. Dagelijks ontvangen we berichten van ouders, studenten, goede doelen, scholen, asielzoekers, mensen met een krap budget. De nood is hoog. Zonder laptop kun je niet goed mee doen in deze digitale wereld.

Wij gaan onvermoeid door en barsten van de energie (en sterke koffie), maar we kunnen ook wel een paar helpende handen gebruiken.

Help mee als vrijwilliger

Woon je in de omgeving van Dordrecht, ben je een beetje handig met computers en heb je tijd om vanuit huis wekelijks een paar laptops te installeren? Dan ben je van enorme waarde als vrijwilliger!

Het werkt als volg:

  1. Je haalt op een vaste avond in Dordrecht een kratje laptops op (laten we bijvoorbeeld beginnen met ongeveer 4 laptops). Alle data is dan al van de laptops verwijdert.
  2. Je installeert Windows, updates en drivers. Je controleer de hardware en maak de laptop netjes schoon.
  3. Aan het einde van de week lever je de laptops weer in en krijg je een vers kratje laptops mee.

Ben je enthousiast en wil je ons helpen om zo veel mogelijk laptops een tweede leven te geven? Stuur dan een mail naar steven@laptopopvang.nl en ik neem contact met je op.