Laptop voor een COA bewoner nodig maar geen geld?

Taalcursus, huiswerk, bankzaken, zelfs boodschappen gaan tegenwoordig digitaal. Wij zien een laptop als een cruciaal gereedschap om mee te doen in deze maatschappij. Is de aanschaf van een laptop een probleem? Dan kunnen wij misschien helpen.

We krijgen veel meer aanvragen dan we kunnen voorzien, dus gebruik dit formulier aub uitsluitend voor die situaties waarbij een laptop een uitzonderlijk grote impact zal maken.

Hoe werkt het?

Wij ontvangen gedoneerde laptops. We knappen ze op en geven ze weg aan wie er één nodig heeft. Het is onze missie om zo veel mogelijk laptops een tweede leven te geven.

Heb je een laptop nodig? Voor jezelf, voor je kind of de organisatie waar je voor werkt, maar is de aanschaf een probleem? Vul dan onderstaand aanvraagformulier en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Wat kost het?

Om onze stichting te bekostigen rekenen we €42,35 voor de laptop inclusief installatie. We verzenden de laptop via PostNL. Dat kost €12,10. De laptop kan i.v.m. privacy niet opgehaald worden.

Wat voor laptop is het?

Je ontvangt een werkende laptop met de laatste updates en geldige Windows installatie. De laptop is snel genoeg om Windows 10 te draaien en wordt gecontroleerd op geluid, microfoon, camera, toetsenbord  en trackpad. We geven geen garantie op de accu, dus houd er rekening mee dat de laptop waarschijnlijk al snel leeg is en de laptop aan de accu gebruikt moet worden. De laptops verschillen van formaat en specificaties, maar zijn altijd goed genoeg om te browsen en Office applicaties te draaien.

Aanvragen

Vind je deze kosten ok? En is het niet erg als de accu niet zo goed meer is? Vul dan onderstaand formulier in met jouw eigen gegevens, dan sturen we de laptop naar je op en kun je hem zelf aan de bewoner overhandigen.

Vraag een laptop aan

* We gebruiken je adres alleen om verzending of ophalen van de laptop af te spreken.