Laptop nodig maar geen geld?

Huiswerk, bankzaken, zelfs boodschappen gaan tegenwoordig digitaal. Is de aanschaf van een laptop een probleem? Dan kunnen wij misschien helpen.

Ook andere stichtingen kunnen bij ons terecht. Laptops nodig voor je vrijwilligers of medewerkers? Misschien kunnen wij je wel helpen.

De laptop opvang ontvangt gedoneerde laptops. We knappen ze op en geven ze weg aan wie er één nodig heeft. Het is onze missie om zo veel mogelijk laptops een tweede leven te geven.

Heb je een laptop nodig? Voor jezelf, voor je kind of de organisatie waar je voor werkt, maar is de aanschaf een probleem? Vul dan onderstaand aanvraagformulier en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Om onze stichting te bekostigen rekenen we €42,35 voor de laptop inclusief installatie. Je ontvangt hem dan met de laatste updates en geldige Windows installatie. De laptop is snel genoeg om Windows 10 te draaien en wordt gecontroleerd op geluid, microfoon, camera, toetsenbord  en trackpad. We geven geen garantie op de accu, dus houd er rekening mee dat de laptop waarschijnlijk al snel leeg is en de laptop aan de accu gebruikt moet worden. We verzenden de laptop via PostNL. Dat kost €12,10..

Vind je deze kosten ok? En is het niet erg als de accu niet zo goed meer is? Vul dan onderstaand formulier in.

Vraag een laptop aan

* We gebruiken je adres alleen om verzending of ophalen van de laptop af te spreken.