Hartverwarmend

“Mijn zoontje doet HAVO, en had voor online les geen laptop of PC. Die kreeg hij te leen van school. Nu heeft hij het weer moeten inleveren, omdat ze weer fysiek naar school gaan, echter voor zijn huiswerk was het oh zo makkelijk en eigenlijk ook noodzakelijk. Tegenwoordig moeten ze alles digitaal doen. Helaas heb ik mijn werk verloren en zit een laptop er nog lang niet in... Zou een godsgeschenk zijn!”

Eén van de vele aanvragen die deze week binnen is gekomen. Je huiswerk maken zonder laptop, dat gaat niet. Mijn dochter zit in groep 2 en die krijgt zelfs al thuisopdrachtjes op de computer te doen.

We hebben deze knul verrast met een extra mooie gaming laptop. We wensden hem een hele mooie zomervakantie en veel succes met zijn huiswerk en kregen een mooie reactie terug:

“Oooh, wat maak je ons bij!!!! Er staat er nu eentje te dansen onder de douche 😄. 'Ik ben weer terug, mama!'.”

Hartverwarmend.

Op social media ging deze week ook de video van The Happy Activist, Matthijs Jaspers, online en man dat heeft veel los gemaakt! We zijn werkelijk overspoeld met duimpjes, hartjes en toffe reacties. We hebben met een grijns van oor tot oor alle reacties op ons in laten werken. Bedankt allemaal.

Hartverwarmend!

In één klap is hiermee ook ons bereik flink uitgebreid en stromen de aanvragen en donaties nog harder binnen. We doneerden aan scholieren, goede doelen en zorginstellingen. Met name vanuit die laatste hoek vroegen deze week veel begeleiders laptops aan voor hun cliënten. Van herstel na huishoudelijk geweld tot gezinnen in de bijstand en verslaafdenzorg. Allemaal mensen die hun leven opnieuw op moeten bouwen en een laptop hard nodig hebben voor opleiding of sollicitaties.

Werk aan de winkel dus!!

Foto van PxHere